donderdag 30 december 2010

PIF - Pay It Forward!
Hallo bloggers!
Martina had op haar blog een uitnodiging om mee te doen met een PIF ( Pay It Forward) Ik was de derde die hierop reageerde. De spelregels staan hieronder.
Deze prachtige kalender en nieuwjaarskaartje heeft zij gemaakt en vond ik vandaag in mijn brievenbus. Ze krijgen alle twee een ereplaatsje hoor!
Een dikke dank je wel hoor! Ik ben volop uw geschenkje aan het maken en ben eens benieuwd wie mijn eerste 3 volgers gaan worden die gaan reageren, zij krijgen dan ook een mooi geschenkje! Stuur me een mailtje met je bloglink en adres, dan kan je zo snel mogelijk het zelfgemaakte cadeautje ontvangen.


Dit zijn de regels:
1. De eerste drie mensen, die een reactie achterlaten op dit bericht met de mededeling dat ze deelnemen, ontvangen van mij een eigengemaakt cadeau.
2. Je moet wel zelf een blog hebben om deel te nemen aan PIF.
3. Zodra je jouw cadeau hebt ontvangen, moet je een bericht plaatsen over de {PIF op je blog en je moet dezelfde uitdaging stellen op je blog dat is dus ......dat je een eigengemaakt presentje stuurt naar de eerste 3 mensen, die intekenen op jouw blog voor deelname aan jouw PIF en zo gaat het door!!
Je hoeft niet direct iets te sturen, maar wacht niet te lang. Ook is het de bedoeling dat je degene waarvan jij een cadeau hebt ontvangen wat terugstuurt. Zo stuur je dus 4 cadeautjes weg en ontvang je er ook weer 4. Is dat niet leuk?
groetjes
Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Heel erg bedankt voor jullie reacties die ik altijd met veel plezier lees!